BlitzWolf Racing

RES 2021: Desfășurare de forțe fără precedent pentru Blitzwolf Racing la prima etapă

Apărarea titlului în clasamentul echipelor a început cu dreptul pe Motorpark România, acolo unde cele trei echipaje nominalizate au strâns puncte importante, ce plasează Blitzwolf Racing pe prima poziție în ierarhia specifică. Colectivul a atins însă un prag impresionant de șapte mașini înscrise, fiecare cu provocarea sa în debutul sezonului.

Divizia GT

Mihai Zamfir a fost cel mai bine clasat pilot care a concurat solo în etapa de deschidere a Romanian Endurance Series, reușind timpi-reper de 1m42s pe Motorpark România. În ambele manșe, a trecut linia de sosire la comenzile modelului Porsche 911 GT3 Cup pe poziția a doua în ierarhia clasei, pe trei în divizia GT-urilor și al șaptelea în clasamentul cumulat.

Tot pe un Porsche a debutat în lumea anduranței cu această ocazie Alin George Luca, avându-l drept coechipier pe Mihai Beldie. Modelul înscris la categoria GTX a completat 67 de tururi în regim de cursă, ambii piloți fiind deosebit de emoționați de intensitatea competiției și bucurându-se de mari câștiguri la nivelul încrederii în propriile capacități.

Divizia CN

Echipajul Blitzwolf Marola format din Horia Moldovan și Roberto Niculae a impresionat la prima apariție cu prototipul Norma M20 FC, reușind câștiguri semnificative în ziua cursei. Aceștia au condus prima manșă până la intrarea în ultimul tur, apoi au semnat o frumoasă recuperare în cursa a doua ce a inclus cel mai rapid tur al weekendului.

Dragoș Tănase (Radical SR3) a fost unicul pilot din grupul de șapte prototipuri de pe grilă ce și-a asumat dificila provocare fizică de a pilota fără coechipier la această etapă. Recompensa a venit sub forma clasării pe locul al doilea în cadrul clasei CN3. Într-o situație similară s-ar fi aflat și ghinionistul Cristi Ionescu (Wolf GB08 Tornado), însă a fost trădat de ambreiaj înaintea calificărilor și debutul cu noua mașină se amână pentru următoarea întrecere.

Divizia RES Touring

Gruparea Blitzwolf a pregătit în acest weekend competițional două modele Dacia Logan Cup, aruncate în luptă la cea mai populată și, totodată, cea mai echilibrată categorie din campionat. Laureații bursei Best Next Pilot s-au afirmat încă din calificări, unde Mihai Șurubariu a stabilit al treilea timp, iar Andrei Niculae al cincilea în secvența sa. Cursele le-au încheiat apoi pe 7, respectiv 5. Loganul Claddo Blitzwolf, pilotat de Ionuț Moisii și Claudiu Vasilache, a prins podiumul categoriei în manșa secundă, după o clasare pe 6 în cursa de dimineață.

Cu un total de 55 de puncte adunate de către cele trei echipaje nominalizate, Blitzwolf Racing devansează grupările Willi Motorsport, Racing League Romania și Radical Romania după o primă etapă din totalul de opt ale sezonului 2021. Următoarea întâlnire cu Romanian Endurance Series va avea loc pe 8-9 mai, cu ocazia celei mai lungi curse din an, în lungime de 500 de kilometri.

Rezultate: https://speedhive.mylaps.com/Events/1848623
Clasamente: https://res.ro/clasament/

Reluări:

Cursa 1 GT-CN
Cursa 2 GT-CN
Cursa 1 RES Touring
Cursa 2 RES Touring

Post a Comment

GRANDPRIX

Lorem ipsum dolor sit amet, qui aperiam vituperatoribus at. Aliquip percipit ei vix, ceteros mentitum reprehendunt eu est.

instagram

QUICK INFO

Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10am to 2pm
7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn 242 Wythe Ave #4, Brooklyn
+ (123) 124-567-8901 + (123) 124-567-8901
grandprix@qodeinteractive.com grandprix@qodeinteractive.com