BlitzWolf Racing

Mihai Șurubariu și Andrei Nicolae câștigă bursa Best Next Pilot 2021!

Cel mai amplu proces de selecție pentru debutul în competițiile de anduranță din România a ajuns la punctul culminant. Mihai Șurubariu și Andrei Nicolae au trecut prin mari emoții și au arătat cea mai bună versiune a lor pentru a triumfa.

Al doilea an al organizării bursei Best Next Pilot de către cluburile-reper ale competițiilor de circuit din România, BlitzWolf Racing și Willi Motorsport, a dublat numărul de înscriși. În mod firesc, concentrarea valorilor a dus la o departajare încă și mai dificilă decât în 2020, 16 nume fiind alese în urma evoluțiilor individuale pentru a participa la cursele-sprint decisive. Sita a tot cernut, până când au rămas doar patru, dintre care doi au fost recompensați atât cu mașina de concurs Dacia Logan Cup, cât și cu asigurarea tuturor costurilor aferente participării în sezonul 2021 al Romanian Endurance Series.


Anduranța românească se pregătește de un sezon mai lung ca oricând, cu un total de 8 etape programate nu doar pe Motorpark România, ci și pe Transilvania Motor Ring. Crește și timpul petrecut pe pistă de fiecare echipaj, odată cu tranziția la un format de weekend cu sesiuni împărțite în două zile. În total, RES se plasează ca fiind cea mai eficientă competiție autohtonă de top în ceea ce privește costul per kilometru. Implicit, și pentru laureații bursei reprezintă cadrul propice unei evoluții susținute, a unei creșteri progresive a nivelului de pilotaj de la o etapă la alta.


Pentru echipajul format din Șurubariu și Nicolae se anunță o dispută acerbă în cadrul clasei monomarcă Logan Cup, cea mai populată din întregul colectiv RES. Pregătirile sunt deja intense, de vreme ce mai puțin de două săptămâni ne despart de această primă etapă. Învinșii acestora din faza finală a preselecției, Alex Arhire și Marian Popescu, vor beneficia de câte o zi de instructaj pe circuit din partea cluburilor organizatoare ale bursei Best Next Pilot.


”Am identificat mulți piloți cu potențial, în pofida nivelului variat de experiență preliminară. Voința și determinarea acestora i-ar putea transforma pe mulți dintre ei în exponenți ai noului val de piloți de circuit din țara noastră. Speranța noastră e că Best Next Pilot le-a dat încrederea să-și urmeze acest vis, instructorii oferindu-le feedback-ul necesar pentru ca acest declic să se producă. În final, cronometrul a decis, iar în motorsport acesta e cel mai bun judecător și din acest motiv avem încredere că Mihai Șurubariu și Andrei Nicolae ne vor încânta pe pistă de-a lungul sezonului și vor reprezenta această tipologie de pilot pe care dorim să o promovăm.” a declarat Mihai Zamfir, cofondator BlitzWolf Racing.

GRANDPRIX

Lorem ipsum dolor sit amet, qui aperiam vituperatoribus at. Aliquip percipit ei vix, ceteros mentitum reprehendunt eu est.

instagram

QUICK INFO

Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10am to 2pm
7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn 242 Wythe Ave #4, Brooklyn
+ (123) 124-567-8901 + (123) 124-567-8901
grandprix@qodeinteractive.com grandprix@qodeinteractive.com