Termeni si conditii

Introducere:

TERMENI SI CONDITII GENERALE
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a website-ului Blitzwolfracing.ro administrat de catre ACS BLITZWOLF RACING, avand sediul in Ilfov, Chitila, IC Bratianu 3-5,Et. 3
Birou 15, cod unic de inregistrare fiscala 41885864 (in continuare „Blitzwolfracing.ro” sau „noi”).

Utilizarea website-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest website) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

ART. 1 CONTINUTUL WEBSITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA.
Continutul acestui site incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, texte, imagini statice, imagini dinamice, web design, scripturi, module, programe, baze de date, etc – apartine ACS BLITZWOLF RACING, fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala.
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al ACS BLITZWOLF RACING constituie o incalcare a termenilor si conditiilor a acestui website.
ACS BLITZWOLF RACING respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca Blitzwolfracing.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@Blitzwolfracing.ro.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

ART.2 PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACS BLITZWOLF RACING PE WEBSITE-UL Blitzwolfracing.ro SI POLITICA DE PRETURI.
Blitzwolfracing.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Blitzwolfracing.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Blitzwolfracing.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

ART. 3 INCHEIEREA CONTRACTULUI DE VANZARE.
Contractul de vanzare se considera incheiat la momentul la care noi acceptam in mod expres comanda. Acceptarea expresa a comenzii este notificata prin transmiterea automata a unui e-mail la adresa pe care ai furnizat-o. Aceasta notificare prezinta o imagine de ansamblu a comenzii pe care ai plasat-o, continand informatii cu privire la: numarul comenzii, descrierea produselor si cantitatea aferenta, pretul per produs, valoarea totala a comenzii, detalii utile cu privire la livrare.
Comanda dvs poate fi refuzata in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care: (i) banca emitenta a cardului dvs nu accepta tranzactia, in cazul platii online, (ii) datele furnizate de dvs sunt incomplete sau incorecte, (iii) produsele comandate de dvs nu mai sunt disponibile in stoc, (iv) din orice alte motive neimputabile dvs.

Orice cheltuieli suportate de dvs in legatura cu incheierea Contractului de vanzare prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (ex. conexiune internet) sunt cheltuieli asumate de catre Cumparator.
Fara a se aduce atingere dreptului pe care il aveti de a va retrage din Contract, puteti renunta la comanda plasata chiar inainte de a primi notificarea privind acceptarea comenzii de catre noi sau inainte de a va fi livrate bunurile. In acest caz, ne obligam sa va returnam sumele platite la momentul plasarii comenzii, in cazul in care ati efectuat plata prin mijloace electronice.

ART. 4 PLATA PRODUSELOR.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Blitzwolfracing.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Blitzwolfracing.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Blitzwolfracing.ro la adresa de e-mail hello@blitzwolfracing.ro.
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Blitzwolfracing.ro va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Plata ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, in numerar si in moneda nationala (lei) catre comisionarul care efectueaza livrarea. Chitanta va fi emisa de catre curier.

Transfer bancar
Plata prin transfer bancar, internet banking sau prin depunere de numerar in cont bancar se efectueaza in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un agent de vanzari. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru.
Confirmarea platii prin transfer bancar poate dura intre 24 si 48 de ore. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.
Plata prin transfer bancar, internet banking sau depunere de numerar in cont bancar se efectueaza in contul de mai jos:
ACS BLITZWOLF RACING
CONT LEI: RO94RNCB0065165756560001, deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA.
Cod unic inregistrare: 41885864

Plata online
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, folosim platforma MobilPay.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay, utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Blitzwolfracing.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau iar informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alti terti. Cititi „Politica de securitate Blitzwolfracing.ro” si „Politica de confidentialitate MobilPay” pentru mai multe informatii despre subiect.
In cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

ART.5 LIVRAREA COMENZILOR.
Livrarile se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de Fan Courier.
Livrarea prin intermediul curieratului rapid este gratuita pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei, in aria de acoperire Fan Courier.
Lista completa a localitatilor aflate in aria de acoperire Fan Courier o puteti gasi vizitand aceasta pagina.

Note:
Optiunea de deschidere a coletului la livrare se taxeaza suplimentar cu 5 lei si trebuie selectata la plasarea comenzii.
Ne rezervam dreptul sa refuzam livrarea in localitati aflate la mai mult de 50 km de cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Termenul de livrare
In functie de momentul inregistrarii comenzii, termenul de livrare este:
•Pentru comenzile inregistrate Luni – Vineri, pana in ora 15:30 termenul de livrare este de: 1 sau 2 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii);
•Pentru comenzile inregistrate Luni – Vineri, dupa ora 15:30 si comenzile inregistrate in week-end: 2 sau 3 zile lucratoare (de la data inregistrarii comenzii);
•Livrare Sambata: Comenzile inregistrate incepand de Joi dupa ora 15:30 si pana Vineri, ora 15:30 se livreaza Sambata, intre orele 09.00 – 13.00.
In cazul comenzilor pentru care utilizatorul a optat pentru efectuarea platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la momentul in care este confirmata incasarea contravalorii comenzii in contul ACS BLITZWOLF RACING.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 18:00 si Sambata intre orele 09.00 – 13.00.

Note:
In mod exceptional, in perioadele de vanzari cu pret redus este posibil ca termenul de livrare sa fie depasit, urmare a numarului mare de comenzi de procesat, atat in sensul pregatirii lor, cat si in ceea ce priveste livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid.
Precizam ca produsele comandate online ajung la dvs numai prin intermediul firmei de curierat rapid si nu putem da curs solicitarii dvs de a le ridica personal din sediu.

Receptia produselor
In momentul primirii produselor de la curier, aveti obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care constatati ca este deteriorat si / sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si / sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa hello@blitzwolfracing.ro sau telefonic la numarul +4 0721005008 pentru a ne comunica refuzul dvs. In eventualitatea refuzului, daca ati efectuat plata online vi se va returna contravaloarea produselor.
Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informati despre existenta lor la momentul receptionarii produselor.
Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezinta confirmarea dvs ca ati primit un colet integru, sigilat. Din momentul livrarii, toate riscurile asupra produselor se transmit catre Cumparator astfel, toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta curierului, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent.
Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.
In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului, Cumparatorul se obliga sa sesizeze in scris ACS BLITZWOLF RACING, la adresa de e-mail hello@blitzwolfracing.ro, orice aspect privind eventualele defecte / vicii ale bunurilor receptionate.

Cititi integral politica de livrare a comenzilor accesand acest link.

ART. 6 CADRU LEGAL SI CONDITII GENERALE DE ACORDARE A GARANTIEI LEGALE.
Produsele comercializate de catre website-ul Blitzwolfracing.ro, administrat de catre societatea comerciala ACS BLITZWOLF RACING, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Ilfov, Chitila, IC Bratianu 3-5,Et. 3, Birou 15, cod unic de inregistrare fiscala 41885864 (in continuare „Blitzwolfracing.ro” sau „noi”), beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare (O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008).
Garantia oferita nu afecteaza drepturile consumatorilor prevazute de OG 21/1992 si Legea 449/2003.
ACS BLITZWOLF RACING atesta calitatea produselor pe care le comercializeaza, conform elementelor caracteristice declarate pe website-ul Blitzwolfracing.ro si va prelua intreaga responsabilitate privind planul de garantie. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
Produsele comercializate de site-ul Blitzwolfracing.ro sunt autentice, noi, conform specificatiilor tehnice prezentate pe acest website. Produsele sunt livrate catre client in ambalajul original si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Suplimentar fata de garantia stabilita prin lege, ACS BLITZWOLF RACING acorda o garantie comerciala generala de 30 de zile calendaristice de la data cumpararii produsului pentru prima schimbare a bateriei ceasului, precum si transportul si returul gratuit al acestuia catre centrul de service in intervalul mentionat.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (cod ceas si seria ceasului) impreuna cu accesoriile aferente.
Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie insotite de factura fiscala. In cazul in care produsele nu sunt insotite de factura fiscala, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Termenul de garantie pentru bunul achizitionat de la ACS BLITZWOLF RACING. este de 2 (doi) ani de la data cumpararii. Data cumpararii se considera a fi data inscrisa pe factura fiscala. Termenul de garantie pentru bateria ceasului este de 30 de zile calendaristice din momentul emiterii facturii fiscale.

Conditiile certificatului de garantie
In perioada de garantie Cumparatorul are dreptul sa repare gratuit orice defectiune a produsului care face obiectul garantiei, in conditiile respectarii recomandarilor si instructiunilor generale de utilizare, transport si depozitare incluse in prezentul Certificatul de Garantie.
Actiunile/inactiunile nepermise care pot deteriora produsul pot cauza nulitatea garantiei.
Raspunderea Vanzatorului, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani (24 de luni), calculat de la emiterea facturii fiscale. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani (24 de luni), perioada de garantie se va reduce la durata medie de utilizare.
Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului.
Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie: cureaua, bratara, carcasa, cadranul, coroana.
In cazul in care defectul reclamat nu intra sub incidenta conditiilor de garantie si se constata ca defectul afecteaza mecanismul ceasului produsul primeste respingere de garantie.

Cititi integral politica de garantie, accesand acest link.

ART. 7 RETURNAREA PRODUSELOR.

Termeni si conditii generale
Potrivit actelor normative in vigoare (OG. 34/2014):

Declaratia privind Retragerea Consumatorului din contractul la distanta poate fi trimisa Profesionistului fara invocarea vreunui motiv, insa cu respectarea termenilor si conditiilor prezente, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Consumatorul sau un tert indicat de catre acesta a receptionat produsul.
•In cazul exercitarii dreptului de retragere din contractul la distanta, Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.
•Consumatorul nu isi poate exercita dreptul de retragere din contractul la distanta in cazul produselor care prin natura lor se pot deteriora rapid si deteriorarea este prezenta. Acesta este si cazul produselor furnizate de catre Profesionist, cum ar fi ceasurile de mana care se pot deteriora rapid avand in vedere ca prin natura lor sunt destinate manipularii curente.
•Pentru produsele ce au componente confectionate din material textil, piele, piele sintetica, cauciuc, silicon si/sau plastic, pentru a inlatura contactul direct al agentilor alergeni cu pielea sau producerea de infectii si micoze, dreptul de retragere nu va fi acordat de catre Profesionist in situatia in care unitatea de service constata orice urma de purtare sau de uzura a acestora.
•Produsele returnate trebuie sa fie in stare noua, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, modificari aduse bratarii prin ajustare sau vicii cauzate de un soc extern. Consumatorul trebuie sa returneze produsul in cutia originala, nedeteriorata, impreuna cu toate accesoriile primite, insotit de factura fiscala si de certificatul de garantie.
Profesionistul va acorda Consumatorului un drept de retragere conditionat de indeplinirea termenilor si conditiilor prezente, care pot asigura reintroducerea in circuitul comercial a produselor returnate de catre Consumator, in aceeasi stare buna in care acestea au fost receptionate de catre acesta. Nu se accepta returnarea produselor purtate.

Termeni si conditii specifice
Produsele primite defecte
In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie acesta va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, intr-un termen de 48 ore, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului cu altul, se va returna contravaloarea produsului, conform conditiilor specificate mai sus.

Inlocuirea produselor
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu asteptarile dvs si se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre Consumator.
Pentru a citi integral politica de retur, accesati acest link.

ART. 8 POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE A DATELOR PERSONALE.
Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dvs in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), – act legislativ obligatoriu, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Cititi integral Politica noastra de confidentialitate si securitate a datelor personale, accesand acest link.

Cookie-uri si tehnologii similare.
Trebuie precizat ca cookie-urile si tehnologiile similare nu colecteaza date personale (nici nume ori adresa IP), dar pot folosi in anumite cazuri identificatori unici care sa urmareasca un utilizator de la un site la altul.
Blitzwolfracing.ro poate folosi cookie-uri proprii necesare pentru functionarea site-ului, dar si pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs., inclusiv pentru optimizarea site-ului nostru, inclusiv personalizare, sau pentru marketing.
In ceea ce priveste serviciile externe Blitzwolfracing.ro care plaseaza cookie-uri (de terta parte) sau tehnologii similare in momentul navigarii pe site-ul Blitzwolfracing.ro, scopul acestora este de marketing, analiza a traficului sau alte personalizari.

Cititi integral Politica noastra de utilizare cookies, accesand acest link.

ART. 9 DISPONIBILITATEA SERVICIULUI.
Administratorul Blitzwolfracing.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Blitzwolfracing.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

ART. 10 DREPT APLICABIL
Prin folosirea site-ului Blitzwolfracing.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Blitzwolfracing.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

ART. 11 FRAUDA
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Blitzwolfracing.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

ART. 12 PROMOTII SI CONCURSURI.
Blitzwolfracing.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

Comentariile utilizatorilor pe site-ul Blitzwolfracing.ro.
Utilizatorii care acceseaza site-ul Blitzwolfracing.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Blitzwolfracing.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Blitzwolfracing.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera Blitzwolfracing.ro si partenerilor acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

ART. 13 CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING.
Website-ul Blitzwolfracing.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Blitzwolfracing.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Blitzwolfracing.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Blitzwolfracing.ro.
Blitzwolfracing.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Blitzwolfracing.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

ART. 14 DISPOZITII FINALE.
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Blitzwolfracing.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului Blitzwolfracing.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Blitzwolfracing.ro fata de orice client este valoarea sumei incasate de Blitzwolfracing.ro de la acest client.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic acesti Termeni. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei sectiuni.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email hello@blitzwolfracing.ro.

Document actualizat in data de: 13.01.2021

GRANDPRIX

Lorem ipsum dolor sit amet, qui aperiam vituperatoribus at. Aliquip percipit ei vix, ceteros mentitum reprehendunt eu est.

instagram

QUICK INFO

Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10am to 2pm
7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn 242 Wythe Ave #4, Brooklyn
+ (123) 124-567-8901 + (123) 124-567-8901
grandprix@qodeinteractive.com grandprix@qodeinteractive.com