Regulament Best Next Pilot 2021

Introducere:

Concursul Best Next Pilot 2021 se adreseaza tuturor persoanelor care au peste 16 ani si are ca obiectiv descoperirea unor noi piloti valorosi, piloti ce vor participa in Romanian Endurance Series, campionat care se desfasoara in conformitate cu Codul Sportiv Internaţional FIA si anexele sale, Regulamentul Campionatului de Anduranta  FRAS, cat si a Regulamentului Particular al competitiei.

Campionatul Romanian Endurance Seriesare 8 etape, iar cei doi piloti desemnati castigatori ai competitiei Best Next Pilot 2021, de catre Asociatia Clubul Sportiv BlitzWolf Racing si de Clubul Sportiv Willi Motorsport, vor concura la toate etapele campionatului in Cupa Logan Cup, avand toate cheltuielile asigurate de cele doua cluburi.

 

 1. Conditii inscriere:
 • Varsta minima 16 ani.
  • minorii vor prezenta o declaratie notariala din partea parintilor, decaratie din care sa reiasa ca acestia sunt de acord cu participarea minorului la teste, in Campania Best Next Pilot, dar si ca sunt de acord cu participarea minorului la competitii automobilistice;
  • minorii vor veni insotiti la testare

 

 • Completarea cu exactitate a formularului de inscriere

 

 • Achitarea cotizatiei de membru de 1.400 lei in contul Asociatiei Clubul Sportiv BlitzWof Racing, in baza careia pilotul va putea participa la test.

 

NU POT PARTICIPA LA TEST PILOTII CARE AU PARTICIPAT IN ANII TRECUTI LA ETAPE DIN CADRUL RES

 

 1. Perioada desfasurare test:

 

 • Sedinta de briefing va avea loc pe circuitul Motor Park Romania. Toti participantii vor lua parte la sedinta de briefing vor fi repartizati intr-o grupa, vor fi instruiti cu privire la toate detaliile tehnice ale masinii de test si la modul de desfasurare a testului.

 

 • Testul de pilotaj si testul fizic, se vor desfasura in perioada 10-18 Martie 2021, pe circuitul Motor Park Romania. Pilotii vor fi inpartiti in mai multe grupe si vor fi anuntati in data testului de pilotaj.

 

 1. Testare:

Concursul va avea 3 probe:

 

 • Proba test pilotaj. Ficare candidat, va avea doua sesiuni a cate 3 ture lansate cronometrate.Va fi asistat de un instructor membru al Asociatiei Clubul Sportiv BlitzWof Racing sau al Clubului Sportiv Willi Motorsport, pe tot parcursul testului.
 • Proba Fizica. Ficare candidat, va fi testat de un Instructor Fitness. Probele constau in Saritura in lungime, Sprint (50m), Rostogolire inainte,Mersul fermierului cu ganterele (25m), Genuflexiuni cu kettlebell cu varfurile spre exterior (x15 REP), Rotiri frontale cu discul (x15REP), Flotari (x10REP), Catarari pe Stepper (x20REP), Izometrie cu kettlebell (20 secunde), Plank (20 secunde)
 • Proba Interviu. Fiecare candidat, sustine un scurt interviu.

 

 1. Medoda punctaj:

Castigatorii competitiei, vor fi cei doi concurenti ce vor obtine cel mai mare punctaj in urma tuturor testelor.

Puctajul maxim este 100 puncte si este impartit astfel:

 • Proba pilotaj 60 puncte.
 • Proba Fizica 30 puncte.
 • Proba interviu 10 puncte.

 

 1. Regulament finala
 • În urma testării tuturor concurenţilor în perioada 9-18 Martie, primii 16 concurenţi întră în finala care va avea 3 runde de testare.
 • Prin tragere la sorţi se vor forma 4 grupe a câte 4 concurenţi.
 • Runda 1: Cei 4 participaţi dintr-o grupă se vor întrece într-o cursă directă cu plecare de pe loc. Toate maşinile vor fi aliniate paralel la start. Cursa va avea 5 ture. Primii doi participanţi din fiecare grupă care trec linia de sosire după cele  5 ture merg mai departe în semifinală.
 • Runda 2: În semifinală vor fi 8 participanţi, împărţiţi în 2 grupe a câte 4 concurenţi, prin tragere la sorţi. Proba va fi de asemenea o cursă directă cu 5 ture. Primii doi participanţi din fiecare grupă care trec linia de sosire după cele 5 ture merg mai departe în finală.
 • Runda 3: Finala se va disputa între cei 4 finalişti. Primii doi participanţi care trec linia de sosire după cele 5 ture sunt câştigători.

Maşinile vor fi alocate prin tragere la sorţi, înainte de fiecare cursă.
Toate maşinile sunt identice, Logan Cup, şi vor fi echipate cu acelaşi tip de cauciucuri.
Tot echipamentul necesar va fi pus la dispoziţie de organizatori.

 

 1. Castigatorii vor fi anuntati in data de 21 Martie 2021

Castigatorii vor fi desemnati eligibili dupa efectuarea si validarea testelor de medicina sportiva. In cazul in care un castigator nu este eligibil in urma efectuarii testelor, va fi considerat castigator urmatorul participant clasat in functie de punctajul testelor.

 

Declar că am luat la cunoştinţă şi îmi exprim acordul în mod expres pentru următoarele:

 

 • Cotizaţia de 1400 lei, cotizaţie prin care devin membru al ACS Blitzwolf Racing, pe perioada desfăşurării competiţiei Best Next Pilot, nu este returnabilă.
 • Sunt obligat să mă prezint la data şi ora la care se va ţine competiţia. În situaţia în care nu mă prezint din orice motiv, suma nu este returnabilă şi nici nu voi putea fi reprogramat.

*În cazul în care în ziua în care sunt programat, sunt infectat cu virsului SARS COV2, mă aflu în carantină sau izolare şi pot demonstra cu documente, pot solicita folosirea taxei pentru înscrierea pentru Best Next Pilot 2022.

 • În situaţia în care data la care se va desfăşura competiţa va fi modificată de organizator, din orice motive (vreme, disponibilitate circuit, restricţii impuse de autorităţi, orice motive tehnice, etc), sunt obligat să mă prezint în data şi la ora ce îmi va fi comunicată.

GRANDPRIX

Lorem ipsum dolor sit amet, qui aperiam vituperatoribus at. Aliquip percipit ei vix, ceteros mentitum reprehendunt eu est.

instagram

QUICK INFO

Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10am to 2pm
7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn 242 Wythe Ave #4, Brooklyn
+ (123) 124-567-8901 + (123) 124-567-8901
grandprix@qodeinteractive.com grandprix@qodeinteractive.com